avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

Daca ii schimb functia unui angajat, fiind o functie cu atributii mai mari, ii schimb si salariul.Am voie sa il supun unei noi perioade de proba.Daca nu se descurca pe noua functie, pot dupa perioada de proba sa-i schimb functia si salariul?Ce hartii trebuie facute?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:32, 4 Noiembrie 2008
printr-un simplu act aditional?
Da, prin act aditional, care trebuie semnat si de salariat ca este de acord.
Nu inteleg ce doriti sa faceti de insistati asa de mult! Ati omis cumva sa spuneti ceva? Raspunsurile depind de intrebarea pusa corect si cu toate datele necesare.
Ideea este urmatoarea:as vrea ca pentru 6 luni(atat este nevoie) sa schimb functia unei persoane, dupa care sa revin la functia veche, bineinteles cu acordul persoanei.Pe perioada respectiva persoana ar avea un salariu marit.Dupa cele 6 luni persoana revine la functia veche si salariul vechi.Intrebarea mea este:care sunt optiunile?prin perioada de proba, printr-un simplu act aditional, cumul de functii?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2008
bibipopescu, utilizator
Prin act aditional la CIM ii modificati functia si salariul. Dupa cele 6 luni faceti alt act aditional si ii modificati, le fel, functia si salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie temporar smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Un angajat vechi va fi promovat pe o alta functie. Deocamdata, se doreste ca promovarea ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba florina_cr florina_cr daca un salariat a fost incadrat pe perioada determinata inspector de specialitate,in cadrul compartimentului contabilitate, iar acum se incadreaza perioada ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unor clauze contractuale alexandru_a alexandru_a #-o O clauza din contractul meu de munca (CIM) spune ca NOII ANGAJATI sun in perioada de proba ptr 30/90 zile in functie de postul ocupat. In aceasta ... (vezi toată discuția)