A facut reclamatie la POL.JUD. iar ei au trimis politisti comunitari care mi-au dat in mana acea amenda,fara sa constate cauza.Au zis ca ei nu au nici o vina,ei executa.Multumesc pentru gluma
Si in baza care-i legi s-a dat amenda pentru ca detinea trei caini?
Credetima ca este posibil sa ai vecini pe care sa-i deranje doar ideea de a avea un animal de companie .
Si eu am doi catei si am probleme cu doi dintre vecini care deocamdata sunt doar la faza de amenintari ca vor face reclamatii......dar nefondate....
Unul dintre ei sustine ca latra toata noaptea......va intreb ,daca eu spun ca acesti catei nu latra noaptea ,iar el sustine ca da ....eu cum pot sa-mi dovedesc nevinovatia .....vor vrea domnii care vin in control sa stea nopti la rand la usa apartamentului meu sa vada ca spun adevarul?
Va multumesc
Buna ziua.
Raspund si eu la acest subiect, deoarece detin si eu un catel (un Bichon Frisee in varsta de 8 ani) foarte cuminte si linistit, care nu latra decat cand bate cineva la usa mea doar (cand aude batai la usile altor vecini nu latra deloc) si din cauza caruia m-am trezit, la doua saptamani dupa ce m-am mutat in imobilul inchiriat in care locuiesc si acum, cu bilet in usa, lasat de securista de langa mine (despre ale carei apucaturi am scris ieri intr-un alt mesaj) si de cea care locuieste in imobilul de sub mine (prietena la catarama cu cea de langa mine), cum ca latra incontinuu si sa iau masuri.Asta in conditiile in care ceilalti vecini, pana cand nu m-au vazut cu catelul la plimbare pe langa bloc, nici nu au stiut ca exista un catel in acest bloc (atat de "tare" si de "mult" latra catelul meu).Proprietara imobilului mi-a spus ca acum vreo 2 ani, in locul meu, locuia un cuplu care avea un catel Caniche, si caruia vecina de langa mine i-a facut vreo 3 reclamatii la Politie, cu acuzatia ca de la acel catel ia ea purici pe haine de pe scara blocului (si culmea, chiar au luat amenzi acei stapani din cauza pilelor pe care securista de langa mine le are in cadrul Politiei).Deci dincolo de partea amuzanta a prostiei unui om, chiar ti se poate intampla, ca stapan al unui catel, sa te trezesti, in mod complet nejustificat, cu reclamatii si amenzi.Eu stiu ca nu tuturor oamenilor le plac cainii si ca chiar exista cazuri in care cainii latra incontinuu, isi fac nevoile pe scara blocului, sunt agresivi, etc...Dar asta nu inseamna ca toti cainii sunt needucati, agresivi, etc, si ca toate reclamatiile care se fac la adresa noastra, ca proprietari de caini, sunt justificate.
O zi buna tuturor!