avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu act aditional

buna ziua am si eu o intrebare am semnat in 2007 un contract de munca cu act aditional pe 5 ani cu scolarizare de 1 an in pentru functia de mecanic locomotiva in care am primit salariul minim pe conomie pe timpul scolarizarii am efectuat dupa scoala functia de mecanic ajutor 6 luni dupa care ma scolarizat in functia de sef tren am lucrat in functia de sef tren pana in decembrie 2011 dupa care am fost concediat disciplinar cand m am dus sa iau cartea de munca a zis ca trebuie sa platesc daune din contractul aditional 8000 euro plus cheltuieli de scolarizare daca nu ma dau in judecata e normal?
Cel mai recent răspuns: lucasonte , utilizator 18:01, 9 Februarie 2012
atentie pt cine mai semneaza asrfel de contracte fara sa stie ! eu am semnat acest contract din dorinta unui loc de munca chiar angajatorul ma sunat sa mi propuna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de scolarizare in cim tiliuta tiliuta buna ziua, asi dori sa stiu in ce situatie ma aflu daca incalc o clauza de scolarizare pe care o am prevazuta in cim :``angajatul dispune de formare ... (vezi toată discuția)
Roi modificat dupa angajare stuccoman stuccoman Buna, Sunt angajatul unei firme din iunie 2009. La angajare am semnat un CIMpe perioada nedeterminata si dupa cateva luni am semnat cu patronul un contract ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea angajatorului de a obliga angajatul sa lucreze o perioada determinata pentru recuperarea cheltuielilor de scolarizare Sorin Grama Sorin Grama Buna ziua, In prezent multe firme sunt reticente in a scolariza/forma profesional/califica angajatii intrucat dupa scolarizare/calificare angajatul poate ... (vezi toată discuția)