avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pedeapsa pentru un accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pedeapsa pentru un accident usor

Cand sa dau cu spatele de pe trotuar sa ies din garaj am atins masina care era parcata paralel,masina era inzapezita si nu era parcata regulamentar.Masina mea n u are nimic iar celalta avea , dar nu stiu sigur daca de la mine,cateva ciupituri mici la bara de vopsea,masinile lovindu-se bara in bara, pentru ca nu am avut loc de manevra.Eu am zis ca sa stau dar persoana cu care eram a zis ca daca nu am spart vreun far ceva sa imi vad de drum ca zgarieturi se fac la ordinea zilei cum si eu am patit.
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 23:14, 14 Februarie 2012
Mai rău decât mustrările de conştiinţă pe care se pare că le aveţi, nu vi se va mai întâmpla nimic altceva.
daca nu v-a vazut nimeni asta e. daca v-a vazut cineva probabil va veti trezi cu vre-o citatie.De aceea exista RCA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)
Nu mi-am dat seama ca am atins o masina andreibalan19 andreibalan19 Eram pe o straduta in care nu incapeau 2 masini. Venind cineva din fata am incercat sa ne strecuram. Se pare ca eu l-am atins pe cel parcat pe partea mea ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata unei case care nu are poarta de acces auto Hungarya Hungarya Zilele trecute fiind in trecere in oras opresc la un bar sa beau si eu o cafea sa stau cu prietenul de vorba, parchez masina in unei case care are acces ... (vezi toată discuția)