avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Verificarea identitatii persoanei care depune o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Verificarea identitatii persoanei care depune o sesizare

Este corect din partea unei institutii publice ca atunci cand primeste o sesizare,care nu este anonima,deci este semnata,mai mult se indica si adresa de domiciliu sa fie verificat daca identitatea persoanei care a depus acea sesizare este reala?
Sesizarea nu contine nicio calomnie,sau nu are alt continut care sa lezeze interesele institutiei respective.
Cel mai recent răspuns: inspectorulII , utilizator 14:39, 16 Februarie 2012
Nu mise pare iesit din comun atata timp cat dvs ati facut sesizarea. In cazul in care o alta persoana a facut sesizarea iar dvs erati doar persoana care o depunea atunci aveati varianta depunerii prin posta daca la ghiseul respectiv nu v-a primit.
Era vorba despre o sesizare trimisa prin email unei institutii,sesizare pe care am semnat-o
si in care am indicat si adresa mea de domiciliu.Mi s-a raspuns ca persoana care a facut sesizarea nu exista....dar totusi au verificat cele sesizate si au dat curs sesizarii.
De aceea intrebam daca este totusi corect ca "expeditorului"-autorului plangerii sa-i fie verificata identitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Email fals? zwerc zwerc buna ziua.in urma cu ceva timp,cred ca cineva,folosinduse de un email fals probabil,a furnizat sesizari statului cu privire la activitatea unei societati,si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)
O mica problema - plangere semnata cu nume fals familistu familistu buna seara. ma confrunt cu o problema. am un vecin care a depus o sesizare la mai multe institutii gen primarie, prefectura , consiliul judetean, pompieri, ... (vezi toată discuția)