avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garantie chirie spatiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garantie chirie spatiu

O societate comerciala are ca activitate principala inchirierea si subinchirierea de spatii.Pentru inregistrearea garantiei, osciliez intre:
1) 472- cade pentru ca nu vreau sa includ garantia in cifra de afaceri si-n plus, garantia nu va ramane a societatii for ever, la un moment dat va fi returnata
2) 462 -nu specifica in mod expres ideea de garantie
3) 2678 -eu incasez garantia, nu o platesc
4) 802- in afara bilantului..cah, nu!
SO? Ce varinte mai aveti?:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:41, 18 Februarie 2012
@cearls, ai confirmat ca ceea ce am raspuns este corect?;)
Sper ca nu am deranjat niciun contabil cu ce am postat, mi-am exprimat o opinie de economist care nu face contabilitate (mai sunt si de-astia rataciti de conta).
Planul de conturi nu il uita nimeni care a facut facultate de profil, de-aia am ''indraznit'' sa ratacesc prin zona - tot in urma solicitarii Elei David.

@Ela

4) 802- in afara bilantului..cah, nu!

Tot prin zona esti :giggle:
@Gabrielle saru'mana!:love2:
@liviu, mesc mult!:yes:
@manuela...:bully: mai ia si omu cate-o pauza, mey!
Eu voiam sa spun ca degeaba te-ai strambat la 802 ca tot pe-acolo prin zona lui ai ajuns :rofl:
O sa-ti fac o poza :rolleyes:

:offtopic:
Vezi tu prin ce zona umblii ca esti off topic!:P

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie IzabelaIuliana IzabelaIuliana Buna ziua. Ce se intampla in cazul in care furnizorul nu si-a respectat contractul si a dat acordul retinerii GBE? Cum se inregisreaza in ... (vezi toată discuția)
Garanție de participare și garanție de bună execuție: care este diferența dintre ele și care sunt operațiile contabile care se fac la plata din cont? ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este diferenta intre garantia de participare la o licitatie si garantia de buna executie? Care sunt operatiile contabile care se fac la ... (vezi toată discuția)
Garantie chirie imobil Mariralu Mariralu Buna ziua , Este corecta urmatoarea inregistrare contabila : 461/4111 = 167 5121 = 461/ 4111 Sunt obligata sa emit factura pt ... (vezi toată discuția)