avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontare cheltuieli medicale asociat unic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare cheltuieli medicale asociat unic

cum se pot decontata pe societate cheltuielile de spiatlizare in ungaria pentru asociatul unic al societatii aflat in pensie de invaliditate?
Cel mai recent răspuns: birta , utilizator 14:57, 18 Februarie 2012
Pentru a beneficia de decontarea CB cu spitalizarea, trebuie ca asociatul unic sa fi avut incheiat contract cu Casa de Asigurari Sociale de Sanatate ( vestitul 0.85%).
Asta in Romania.
Nu stiu daca va foloseste raspunsul, dar acesta este singurul mod de decontare pe care il cunosc, intre SANATATE si ASIGURAT.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Herra_, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
nu are nevoie de CM fiind in pensie de invaliditate. Pot repartiza dividende avand profit nerepartizat si profit pe 2011. Daca factura se va emite pe societate este considerat intracomunitar ?
~ Conținut șters la cerere ~
si trebuie sa ma inregistrez in registru operatorilor intracomunitari.

Alte discuții în legătură

Achizitii prestari servicii intracomunitare AIV AIV O societate din Polonia imi presteaza niste servicii( sablare si vopsire poduri) in Romania, emit facturi societatii din Romania fara TVA. Intrebare: Trebuie ... (vezi toată discuția)
Srl nou neplatitor de tva a achizitionat din spania produse de 14 300 euro , devine platitor de tva in urma acestei achizitii? hilo hilo un srl infiintat in luna noiembrie 2010 ca fiind neplatitoare de tva a achizitionat dintr-un stat membru ue adica spania confectii in valoare de 14 300 ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar maryllou1957 maryllou1957 Sunt Munteanu Marcela Doina ll si as vrea sa intreb daca pentru II care nu au venit pana in prezent platesc TVA pentru produsele cumparate din exterior . Am ... (vezi toată discuția)