Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatul din oficiu

stimate doamne,domni,va rog sa-mi spune-ti unde,cui si cum ma pot adresa ,pentru
a obtine asistenta juridica gratuita ,adica un avocat din oficiu care sa-mi sustina cauza in instanta.mentionez ca veniturile mele sunt modeste(pensie de 1000 ron)si nu-mi pot permite sa angajez un avocat.
va multumesc,cu respect
adressati-va cu cerere la Ministerul justitiei si la baroul din orasul in care domicililati.
Daca traiti singur din acest venit de 1000 lei nu va incadrati la ajutorul public judiciar
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu ContSters83715 ContSters83715 cine a mai apelat la un avocat din oficiu cui s-a adresat? Baroului , instantei, asociatiei care are fonduri de la uniunea europeana in acest sens? cum a ... (vezi toată discuția)
Divort la tribunal adriana07 adriana07 Pot divorta de sotul meu la tribunal, fara sa fiu asistata de avocat? Am drept la avocat din oficiu? (vezi toată discuția)