avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... contributii Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

contributii Barou

Imi poate spune cineva care e cuantumul contributiilor la UNBR si la Baroul Bucuresti / pe luna pt un avocat stagiar?
Doamna de la cancelarie m-a expediat si nu gasesc hotararile care prevad contributiile :( trebuie sa leplatesc pentru eliberarea cardului si legitimatiei.
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 16:22, 12 Martie 2012
Multumesc.
Urmeaza sa imi depun actele la finante la domiciliu pentru plata impozitelor si apoi la Bucuresti sa ma duc la ANAF-ul de la sediul principal al societatii de avocatura. Stiu ca la prima trebuie sa depun declaratia 200 si la a doua declaratia 070 cu actele aferente : copie decizii, copie contract, copie buletin.
Exact. CIF o sa vi se elibereze de la ANAF aferent sectorului in care se afla cabinetul; de asemenea registrele se numeroteaza si inregistreaza tot la ANAFaferent sectorului in care se afla cabinetul. Incercati sa le cumparati gata snuruite ca sa nu le snuruiti dvs; se gasesc si gata snuruite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii avocat Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Am o intrebare/ nelamurire, la care va rog, sa ma ajutati. Am avut zilele acestea o discutie cu o cunostiinta apropiata, si din una-n alta am ajuns ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate pentru un cabinet individual de avocatura georgika_1508 georgika_1508 Buna ziua! Ce contributie pentru sanatate trebuie sa plateasca un avocat care are un cabinet individual de avocatura, sub forma unei intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)