avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare pe studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare pe studii superioare

Buna ziua.
Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de Management si promovat examenul de licenta cu titlu de licentiat in stiinte economice si tot de atunci incerc sa promovez, dar datorita crizei.....sau altor factori nu s-a putut . .
Acum am primit vestea ca voi fi trecuta pe referent cu studii superioare gr3
Intrebarea este daca incadrarea pe gradul 3 este corecta dupa atatea ani de vechime in specialitate ..
Salarizarea o facem pana in brut ,iar restul serviciul financiar.Multumesc pentru raspuns.
Tocmai de aceea am intrebat,promovarea va insemna atributii suplimentare,in cazul acesta
se poate concretiza in salarizare integral,ar fi situatia ideala daca se va pastra activitatea avuta anterior si nu va vor schimba pe un alt post/serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie nelagrepolis nelagrepolis buna... M-am intors la serviciu dupa 3 ani de ingrijire coplil pana la varsta de 2 !Functia pe care o aveam nu mai apare in nomenclator....intre timp am ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)
Promovare din studii medii in studii superioare nicco nicco Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca promovarea mea a fost corecta din studii medii in studii superioare dupa terminarea facultatii MFC specialiazrea ... (vezi toată discuția)