buna seara, am depus o cerere de chemare in judecata, obiectul actiunii fiind ''actiune in constatare'' si parata comuna prin primar, presedintele instantei a spus sa fac o precizare la actiune si anume ''eliberarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic'', imi puteti spune va rog cum ar trebui sa arate?
-obiectul actiunii este ''eliberarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic'' sau obligatia de a face?
-trebuie sa chem in judecata comisia locala de fond funciar si comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate privata?multumesc pentru ajutor.
Reveniţi cu amănunte şi precizaţi ce doriţi dv.stră cu cuvintele dv.stră şi vom încerca să vă oferim un sprijin, ptr că aşa aţi spus o mulţime de acţiuni, şi toate ar putea fi posibile.
Subsemnatul ........., in calitate de reclamant in acest dosar, formulez urmatoarele,
PRECIZARI
Referitor la obiectul cauzei, fac precizarea ca il reprezinta obligatia de a face, totodata chem in judecata Comisia Locala de Fond Funciar si
Comisia Judeteana pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privata, iar prin hotararea ce o ve-ti pronunta sa obligati paratii sa-mi recunoasca dreptul de proprietate respectiv sa-mi elibereze titlul de proprietate in vederea intabularii bunirilor in cauza.
Ce ar trebui sa mai modific?
trebuie sa invoc in drept niste legi sau articole?
ar trebui sa mentionez in precizare chemarea in judecata a Institutiei Prefectului si nu
''Comisia Judeteana pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privata''?