avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nemultumire - lipsa ambalajului original duce la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nemultumire - lipsa ambalajului original duce la pierderea garantiei?

am pierdut cutia de la telefonul mobil care a fost in service [Editat - pe forum nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice. Va multumesc pentru intelegere] care trebuie inlocuit cu altul ne mai putand fi reparat ca era in garantie si din motiv ca nu am cutia nu mi se mai da un alt telefon .am si platit cind am facut abonament si acum am ramas si cu tel stricat si fara bani.ce trebuie sa fac?

Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: dan.topor , utilizator 15:45, 13 August 2012
Corect. Eu am mai apelat la "evocarea" legii in discutiile in care mi se cerea sa returnez neaparat produsul in ambalajul original si chiar daca m-am contrat cu interlocutorii, inca nu mi s-a intamplat sa mi se refuze intradevar acrodarea garantiei in lipsa ambalajului. Eu am returnat produsul in garantie, acesta a fost reparat si returnat. Singura data cand mi s-a intamplat sa imi fie inlocuit produsul cu unul nou, s-a nimerit ca pastrasem ambalajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind garantiile candyman19_2003 candyman19_2003 Buna ziua. Lucrez in retail si as vrea sa lamuresc cateva neclaritati pe care le am legat de legea 449/2003, lege care se refera la acordarea ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect fara ambalajul original Cornel17 Cornel17 Buna ziua, Am achizitionat un tv de la un magazin pe online si era defect. Dupa ce am vorbit cu magazinul, acestia mi-au dat un service din orasul meu. De la ... (vezi toată discuția)
Returnare produs Gabriel0007 Gabriel0007 In data de 30 mai 2015 , am cumparat de la DEDEMAM PLOIESTI o pompa Grundfos. A functionat cateva ore dupa care a inceput sa prezinte un zgomot suspect. Pot ... (vezi toată discuția)