avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titlu de proprietate

detin 1/7 dintr-un teren, in urma unui certificat de mostenitor, teren la care mai sunt inca 6 proprietari(trecuti intr-un singur Act de proprietate). Cum pot sa-mi fac actele pe partea mea de teren si Act de proprietate?
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:12, 23 Februarie 2012
Iesire din indiviziune cu ceilalti proprietari, la notariat (daca va intelegeti) sau in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristinah cristinah Am mostenit 1/2 dintr-un teren agricol aflat in Jud. Vaslui aflat in indiviziune. Coproprietarul este decedat, are 2 copii care se afla in in strainatate de ... (vezi toată discuția)
Vanzare proprietate iooi iooi Buna ziua. Am dintr-o proprietate mostenita prin succesiune 6 din 7 parti. Cum pot sa intabulez proprietatea (este pe titlu de proprietate) si daca pot sa o ... (vezi toată discuția)