Buna ziua.
Fiul meu s-a nascut pe 10 august 2007 si am fost in CIC intre 22 oct. 2007 si 1 apr. 2008.
Am dreptul sa cer revenirea in CIC pana cand fiul meu implineste 2 ani?
Daca fac aceasta cerere cu 1 ian. 2009, voi beneficia de posibilitatea de a primi o indemnizatie egala cu 85% din media veniturilor mele din ultimile 12 luni dinainte de nastere ?
Multumesc
o ultima lamurire daca se poate. Deci eu am intrerupt CCC-ul pt ca nu reuseam sa platim ratele. Am reluat munca de doua luni si mictza mea are 6 lunite. Acum daca de la 1 ian se plateste 85% din venituri vreau sa stau acasa cu micutza. Cum ma sfatuiti sa procedez? Sa intrerup munca zilele astea ca de la 1 ianuarie sa ma prinda in concediu?
multumesc din suflet
Noile modificari la OUG nr.148/2005 prevad ca, pot beneficia de prevederile art. 1 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, precum si cu modificarile aduse prin prezenta lege, si persoanele care se afla in plata la data intrarii in vigoare a prezentei legi.
Indemnizatie
cami250786
salutare,
Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)