Urmeaza sa mostenesc un apartament in Bucuresti sector 1, cumparat in rate de la icral in anul 1992. Nu am chitantele cum ca au fost platite ratele integral. De unde pot face rost de o copie sau ceva la mina din care sa rezulte ca apartamentul a fost achitat integral? Multumesc
Am fost la cec si mi-au spus ca trebuie sa merg la sc rom vial srl...societatea cu care a fost incheiat contractul...se pare ca sint trimisa de la unu la altul...
tsn, urmeaza sa mosteniti... O fi prin testament, sau mostenire legala, nu prea are importanta, veti fi mostenitor... Adica, veti mosteni atat activul cat si pasivul. Asadar, oricum ar fi, pentru a obtine certificat de mostenitor nu trebuie sa dovediti ca sunt achitate ratele.
Abia dupa ce veti avea certificatul de mostenitor puteti incepe demersurile necesare (intabularea imobilului, ca exemplu) si dovada faptului ca ratele au fost achitate.
La acest moment puteti discuta cu reprezentantii diferitelor institutii numai ca mandatar al proprietarului.
Tocmai ce v-am scris: intai mergeti la SC respectiva (ICRAL, pe scurt) - dupa ce veti avea certificatul. Daca doriti sa o rezolvati inainte de decesul actualului proprietar sa va faca acesta o procura...
Cum pot obtine de la Rom-Vial un duplicat al unui contract de vanzare-cumparare din 1997? Am cautat si un telefon de contact/website al celor de la Rom-Vial si nu am gasit...Are cineva un numar de contact?
Rata lunara
maryan27
Bună ziua! Din luna decembrie nu m-a contactat nici un agent din partea Provident pt plata ratei. Am sunat în luna Februarie sa cer un cont sau sa pot plăti ... (vezi toată discuția)