avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avantaje infiintare IF sau SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avantaje infiintare IF sau SRL

Ce avantaje am daca deschid o Societate familiala fata de un SRL?
Cel mai recent răspuns: dohanicamihaela , utilizator 08:50, 12 Martie 2012
ca micointreprindere se plateste 3%..nu 2% impozit pe venit...este pentru cine a specificat ca e 2%impozitul la microintreprinderi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie familiala slk268 slk268 Va rog frumos sa imi spuneti si mie care sunt conditiile si documentele necesare pentru infiintarea unei asociatii familiale , in scopul vanzarii diferitelor ... (vezi toată discuția)
A.f. infiintare si deschidere punct de lucru adinaadina adinaadina Am si eu doua intrebari: -ce acte sunt necesare pentru a infiinta un A.F., (este vreo diferenta fata de intreprinderea familiala)? -dar pentru infiintare ... (vezi toată discuția)
Despre intreprinderea familiala alinutza9 alinutza9 Va rog sa-mi spuneti cite puncte de lucru poate avea o intreprindere familiala si daca acestea trebuie sa fie in localitatea din raza primariei care a eliberat ... (vezi toată discuția)