Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

Buna ziua. Eu sunt angajata la o firma din 18 mai 2011 si am ramas insarcinata . Trebuie sa nasc in cursul lunii mai 2012 si as dori sa stiu daca este obligatoriu , pentru a primi indemnizatia pentru crestere a copilului , sa nasc dupa 18 mai cand fac un an la locul actual de munca...? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 29 Februarie 2012
Pentru dvs perioada de referinta trebuie sa fie 18 mai 2011 - 18 mai 2012... daca veti naste prematur , atunci perioada de 12 luni se diminuează cu perioada cuprinsă între data naşterii copilului şi data prezumată a naşterii, certificată de medicul de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Giany86 Giany86 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in privinta unui aspect. Am terminat anul trecut Facultata de Litere, dupa care am mers la examenul de titularizare in urma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil ! AuraNicoleta73 AuraNicoleta73 Buna ziua ! Sunt angajata din data de 15 Iunie 2012 ,urmează sa nasc aproximativ in data de 8 Iunie 2013. Îmi puteți spune dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului cu semnul intrebarii? pup_me pup_me Buna,numele meu este Gabriela,eu sunt angajata din 02.04.2012 cu carte de munca si data aproximativa a nasterii copilului este 01.04.2013 , adica exact la 1 zi ... (vezi toată discuția)