MAI OAMENI BUNI!
In istitutia noastra sunt ceva discutii contradictorii pe tema legata de resurse umane! Cei din administratia publica,in special,v-as ruga cu un sfat.Fisa postului unui salariat se vizeaza de catre primar la inceputul fiecarui an.La noi nu se editeaza in fiecare an cate una ci se pune data si stampila si semnatura sefului!
In cursul anului cand la cineva dintre noi s-a adaugat sau s-a luat ceva atributii s-a emis o dispozitie a primarului.Pana aici corect din punctul meu de vedere! Insa mai exista o situatie pe care eu nu o vad legala deloc.Adica ,la inceputul anului cand primarul vizeaza fisa se trec sau se sterg(se da la altul) atributii faraa mai exista o dispozitie.Tinem cont ca salariatul lucreaza de mai multi ani,si dilema mea e mai mult in legatura cu adaugarea atributiilor fara a exista vre-un referat,dispozitie...etc.Cum e corect?
Cred ca in penultimul mesaj postat ati cerut sa stiti cum puteti depista daca s-a umblat sau nu la fisa postului ;)
Dvs stiti sigur ca s-a umblat la acea fisa a postului ? ..... ca sa descoperiti nu prea aveti cum, era o solutie sa vedeti de cand primeste acele drepturi salariale sau de cand nu le mai primeste
Fisa postului se semneaza o singura data sau atunci cand se aduc modificari la ea ori cand se modifica functia.