Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna ziua!
Am introdus in Revisal un angajat care nu trebuia introdus deoarece are numai plata cu ora. Ce pot face in cazul acesta? Din cate stiu programul nu are optiuni de stergere.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dya2012 , utilizator 09:31, 5 Martie 2012
Singura posibilitate este sa ii incetati c.i.m. ... dar sa stiti ca si un c.i.m. cu plata pe ora se inregistreaza in revisal .....
O fi vrut sa scrie ca e zilier....
Zilierii nu se inregistreaza in REVISAL ...
Multumesc de raspuns,m-am gandit si eu la varianta asta dar nu eram sigura daca procedez corect.........in legatura cu plata cu ora in invatamant,cum operez in Revisal daca un angajat are peste norma plata cu ora si un angajat care este fara norma si are numai plata cu ora?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata marcucarolina marcucarolina Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect la angajarea unei persoane pe-o singura zi,respectiv ptr. week-end. Va multumesc ! (vezi toată discuția)