avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... E posibil sa beneficiez de facilitatile angajarii unui ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

E posibil sa beneficiez de facilitatile angajarii unui absolvent?


Eu impreuna cu mama mea suntem administratorii unei firme( eu fiind si asociat unic ). Nu avem carti de munca. Eu acum am absolvit masterul si as dori sa imi bag somajul. Intrebarea ar fi daca e posibil sa beneficiez de facilitatile angajarii unui absolvent in cazul in care mi-as face un contract de munca pe firma mea la care sunt si administrator sau nu trebuie sa am nici o legatura cu firma angajatoare?

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:46, 5 Martie 2012
1. Exista aceasta posibilitate daca aveti mai putin de 12 luni de la absolvire.
2. Dar mergeti mai intai la Agentia de Somaj pentru ca din lipsa de fonduri s-ar putea sa nu incheie conventie cu firma dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Conventie somaj - proaspat absolvent Loredana_84 Loredana_84 Am un angajator care are o salariata care in septembrie va absolvi masterul. Ar dori sa beneficieze de conventie cu somajul (proaspat absolvent), in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolvent de master Loredana_84 Loredana_84 Poate un absolvent de master sa beneficieze de indemnizatie de somer (daca depune actele in termen de 60 zile de la absolvirea formei de invatamant), atata ... (vezi toată discuția)