avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

buna ziua in 2007 am facut un imprumut la un CAR am semnat 3 angajamente de plata pe firma sotului meu eu aveam procura sa il reprezint acele persoane erau de acord sa ma ajute imi erau prietene mentionez ca nu erau angajate am luat un imprumut in valoare de 50mil lei vechi si nu a fost achitat.in ianuarie 2010 tatal uneia dintre fete a depus o plingere la politie cai am furat copia de buletin a fetei lui ca sa o insel si sa obtin imprumutul.eu din probleme familiare in martie 2009 am plecat cu copilul meu minor din tara si mam intors fara sa stiu nimic in oct 2011am dat o declaratie ca imi asum toata raspunderea si ca voi achita prejudiciul cit mai curind posibil adica in luna iulie2012 acu a venit o citatie pt aprilie va rog frumos sunt disperata nu stiu ce sa fac am un copil minor va rog sa imi spuneti la ce pedeapsa sa ma astept si ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: clavia_and , utilizator 18:03, 6 Martie 2012
sa inteleg ca deja dosarul este in instanta ?
pentru ce infractiune sunteti judecata ?
daca pentru inselaciune conteaza foarte mult la ce aliniat si conteaza si daca sunteti la prima abatere , daca achitati prejudiciul......
da sunt la prima abatere dosarul e in instanta prima infatisare e in aprilie codul penal 215 iar prejudiciul il voi achita in iulie nu pot mai devreme
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
clavia_and, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune, abuz de incredere deliachiuzbaian deliachiuzbaian Anul trecut in septembrie o colega a apelat la mai multe persoane (fara sa stim unii de altii) pentru a imprumuta bani de la acestea. [b]Eu am cazut la o ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi Radulex Radulex Va rog o parere> X este convins de y sa faca un imprumut bancar de aprox 10.000 Euro cu promisiuni, juraminte etc ca in 3 luni da banii inapoi. Creditul este ... (vezi toată discuția)
Am girat si apoi mi s-a pus poprire pe salar ContSters23466 ContSters23466 In noiembrie 2008 am irat la CAR Petrila (judetul Hunedoara) o colega de munca. In iunie 2009 am fost somata de CAR Petrila pentru suma de 2800 Ron suma ... (vezi toată discuția)