avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cate decizii de incetare CIM trebuie duse la depunerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cate decizii de incetare CIM trebuie duse la depunerea actelor pentru CCC?

Buna Seara ! Ma confrunt cu o noua situatie si nu stiu daca e normal;mi s-a cerut sa aduc la dosarul intocmit pentru ccc pe langa decizia de incetare pe care am adus-o de la ultimul loc de munca,si in cadrul caruia am avut si concediul medical si mai apoi prenatalul,si decizii de la celelalte 2 locuri de munca.
precizez ca la primele doua am lucrat in paralel 3 luni(a-2,a3-a si a-4-a) iar la al 2-lea si ultimul am lucrat in paralel 2 luni (5si 6)
De ce imi cer decizii de incetare a activitatii de la primele job-uri cand am adus de la ultimul si se verde si pe adeverinte situatia .
Cel mai recent răspuns: iulia.balan , utilizator 16:05, 15 Martie 2012
Daca ati adus adeverinte de venituri si de la celelalte doua locuri de munca, pentru calculul indemnizatiei pentru CCC, trebui sa aduceti si dovada ca ati incetat activitatea la acestea.
Multumesc Mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in cele 6 luni anterioare concediului de maternitate Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Mi-am schimbat locul de munca in ultimele 6 luni anterioare concediului de maternitate si noul angajator mi-a calculat indemnizatia raportat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 3 job-uri diferite ScarfaceX ScarfaceX Salut Anul viitor in februarie sotia va naste. Ea se incadreaza ca plafon la indemnizatia de 600 de lei. Eu am realizat in ultimele 8 luni venituri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sarcina si lauzie GeoSt GeoSt Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)