irastoica a scris:
Salut tuturor si multumesc pentru raspunsurile mai mult sau mai putin la obiect,mai mult sau mai putin lamuritoare!
Vreaus a va spun ca urmare a sapaturilor facute,am avut dreptate,cei de la Termoficare fiind in impas financiar au impus VERBAL administratorilor(unde au fost luati in seama) sa treaca pe tori cei care figureaza in cererile de ajutor...Fara suparare felix34 sunteti rautacios,fara sa stiti de ce...daaaa,poti trece nu's ce bunica,dar vorbiti pentru Dvs la mine in apart si in cartea de imobil sunt trei persoane,care da,se intretin dintr-un salariu,chiar daca nu locuiesc tot timpul....cand veti avea copiii la facultate si veti dori sa faceti cerere de ajutor(poate aveti totusi alte resurse!!) va sfatuiesc sa va treceti singur dar sa platiti tot ceea ce consuma copiii dvs din aceeasi resursa.
Am vb la primarie,am studiat legea ,care lasa loc la interpretari,tocmai ca magistratul sa aiba dreptul la alegere,am vb la termoficare..peste tot mi s-a dat dreptate..din pacate ceea ce dau ei nu este chiar ajutor dar de ce sa picam intotdeauna noi ,cei multi de fraieri???
Stiti,ca daca acceptam vor continua asa cum fac de veacuri??? Trebuie sa luam masuri striti cati sunt cei care mint in declaratii si nu vor fi nici macar prinsi???
Asa ca nu va lasati pacaliti de nimeni,cu cat ii lasam cu atat vor profita....asa ca ..prosti da' MULTI!!!
Cu bine la toti,
Ira
doamna irastoica ... nu am vrut sa fiu rautacios, ci este numai o situatie posibila. la fel cum este posibil si bfaptul ca dvs ati cerut ajutor pentru inca 3 persoane pe care le aveti in intretinere, dar care nu locuiesc la acel domiciliu decit temporar, deci nu platiti intretinerea si pt acestea. numai ca aceste 3 persoane pot cere ajutor LA DOMICILIUL UNDE LOCUIESC SI PLATESC INTRETINEREA, deci ar putea beneficia de ajutor din doua parti ILEGAL
tocmai de aceea acest ajutor se acorda PENTRU PERSOANELE CARE LOCUIESC in apartamentul la care se plateste intretinerea. in aceeasi situatie s-ar afla si o familie cu 3 copii prescolari care locuiesc la bunici, la tara, dar care vin in weekend in vizita la parinti
concluzia este simpla .... daca nu locuiesc in apartament (deci nu sint trecuti la intretinere), nu pot fi luate in considerare la calculul venitului mediu pe familie.
acest venit mediu se face pentru persoanele care locuiesc la acel domiciliu si sint trecute la intretinere, nu care platesc (sau nu) intretinerea in alta parte.