Salut tuturor!
Stati sa vedeti si sa nu credeti! Administratorul meu ma trece la plata intretinerii cu trei persoane desi in apartament sunt numai eu(si pisica) motivand ca cerand ajutor pentru plata caldurii am specificat ca intretin din salariul meu 3 persoane,care chi^purile trebuie sa apara neaparat la intretinere conditie imusa,chipurile de cei de la Termoficare,sponsorii ajutoareleor la plata. Ce are a face caldura cu persoanele? Copiii mei sunt la facultate,iar din amaratul de salariu,intretin trei persoane ,fetele,platesc si ele la randul lor alte sume intretinere ,un cerc de abuzuri de care nu mai scapam. Va rog stie cineva legea pe baza careia se acorda tichetul de ajutor ptr caldura????
Cum pot cei de la Termoficare,impune berbal,nu scris,administratorilor sa treaca n-persoane la intretinere?
Va multumesc de ajutor!
Ira
Buna ziua.
Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare.
Sunt proprietara unui apartament in care locuiesc mama si fiica mea. Cine face cererea pentru subventia la caldura? Poate sa faca si fiica mea, care este majora, sau trebuie facuta de proprietar, care nu locuieste in apartament si la intretinere sunt doar 2 persoane.
Eu locuiesc in alt apartament unde nu sunt proprietara.
Va multumesc pentru raspuns.
Multumesc de raspuns. Problema este un pic mai complicata. Tatal meu locuieste la tara, dupa pensie si-a gasit linistea in natura. Mama mea a ramas la bloc si merge o data pe luna la tara unde sta o saptamana, deci domiciliul ei este aici, unde este trecuta la intretinere. Ambii parinti au domiciliul stabil la bloc, unde vreu sa fac cererea de subventie, acolo unde si eu am domiciliul, pe buletin, dar locuiesc in alta parte. Este foarte complicat din punctul meu de vedere pentru ca vreau sa fac totul legal. In concluzie, sa fiu inteleasa si sa primesc un raspuns de la voi.
1. Mama cu domiciliul la bloc in buletin- este trecuta la intretinere si locuieste acolo
2. Tata cu domiciliul la bloc in buletin - nu este trecut la intretinere pentru ca vine acasa de Craciun si Paste si sta 5-6 zile la fiecare sarbatoare.
3. Fiica mea cu acelasi domiciliu in buletin - locuieste acolo si este trecuta la intretinere
4. Eu, titular de apartament, cu acelasi domiciliu - nu locuiesc acolo si nu sunt trecuta la intretinere.
Cum fac cererea?
#-o
@ionp
Mergeti la administrator si cereti un formular de declaratie pe proprie raspundere. Atentie la cum il completati. Atentie! Administratorul nu are voie sa nu va primeasca formularul, in caz ca face exces de zel. Este propria Dv. declaratie pentru care raspundeti in exclusivitate. Alte acte nu va trebuie. Declaratiile trebuie depuse de catre administrator pana la sfarsitul lunii, asa ca Dv. va mai luati cateva zile de rezerva.
@violett66
Declaratia o completeaza fiica Dv. si in declaratie figureaza ea si mama Dv.
....................... Baremul maxim pe membru de familie este de 425 lei de anul acesta. Nu a fost inca aprobata ordonanta, dar asa se preconizeaza.