avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

vreau sa pun cerere de divort dar sotul meu ma ameninta ca imi ia copii.(7ani,2,6ani,si2 luni).motivul:nepotrivire de caracter.as vrea sa stiu daca am castig de cauza daca: nu am o casa proprie caci locuim cu soacra de peste un an,.venitul meu acum provine din indemnizatia de crestere a copilului.
el oficial nu are nici un venit de aproape 2 ani.
in comun avem doar masina,mobila si o societate fara activitate(deocamdata) la care suntem actionari cu cate 50% fiecare.
va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:08, 22 Noiembrie 2008
In concret trebuie sa rezolvati problema locuintei, sa aveti martori si sa va angajati un avocat.
Problema locuintei este cea mai importanta.Daca rezolvati aceasta problema veti castiga procesul.Mare avocat nu va trebuie doar sa va apere totusi bine.:)

avocat Claudiu Lascoschi
va multumesc foarte mult pt raspunsuri
Daca urmati cele ce v-am spus noi va asteptam sa ne anuntati ca ati castigat procesul.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort myhadela myhadela Sunt maritata de trei ani si am un copil minor. Momentan nu lucrez si nu am nici un fel de venit (doar parintii ma pot ajuta), sotul meu lucreaza. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Divort adinutza.2008 adinutza.2008 intr-un proces de divort, la ce varsta au dreptul copii sa vorbeasca, respectiv sa li se ceara parerea ori sa li se puna intrebari? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cris_deo cris_deo buna ziua. se poate introduce actiune pentru sistarea pensiei de intretinere dearece eu doresc sa ma achit de aceasta indatorire si fara a fi fortat printr-o ... (vezi toată discuția)