avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprirea pe salariu,cumularea datoriei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprirea pe salariu,cumularea datoriei

buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula creditele sa scoata casa la vinzare.nu am pus ipoteca pe casa si mentionez ca eu lucrez si nu miau pus proprire pe salariu,soacra mea are si ea pensie si nu avem treaba una cu alta.se poate asa ceva? va rog frumos sami raspundeti.mersi
nu socrul nu e garant si la soacra mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Executare silita anamaria30 anamaria30 buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)