avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutorrr!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutorrr!!

Vreau sa iau in ingrijire o persoana in schimbul casei sale.Problema a aparut in momentul in care am mers la notar sa facem actele iar acesta ne-a spus ca doamna respectiva nu are acte decat pe teren , nu si pe constructie...prin urmare daca as vrea sa obtin o autorizatie de renovare si extindere a casei sau de constructie a alteia nu as putea ; prima pt. ca nu am ce sa extind daca actuala casa nu exista in acte, iar a doua pt. ca nu mai am loc sa construiesc o alta casa (actuala casa este din chirpici , anul 1938 iar terenul are 180 mp)Singura varianta ar fi in instanta care ar insemna si timp (de care nu prea dispun ) si bani(procent din valoare pt. expertul trimis de instanta).Deci...ce ma sfatuiti?ternul si casa actuala are cadastru si intabulare facute...
Cel mai recent răspuns: gyg2007 , utilizator 16:36, 29 Martie 2012
Va cam contraziceti. Intai afirmati ca acea constructie nu exista in acte, dupa care spuneti ca are cadastru si intabulare.

Scuze, casa nu este intabulata...doar pamantul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti sa devii proprietar pe un teren care este in indiviziune? Vally86br Vally86br Buna ziua! Am o nelamurire si eu. As dori sa cumpar un teren. Proprietarul spune ca acest teren mai este in indiviziune cu inca o persoana, persoana care este ... (vezi toată discuția)
Demolare casa Alex1234321 Alex1234321 Buna ziua , socrii mei au un teren cumparat de acum 25 de ani , cand atunci nu te obliga sa faci cadastru (cred) si nu aveau acte pe tot terenul (nu stiu de ce ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila ... Epuree Epuree Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila? Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)