Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala, instanta competenta

Avem una bucata proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor.

-locul savarsirii faptei citez " in apropierea localitatii Apoldu de Sus "

-Agentul constatator in cadrul ANV Brasov

- locul incheierii Pv Biiroul ANV Sibiu.

In proc3esul verbal se spune ca pot face plangere in 15 zile si sa o depun la......DJAOV Brasov ( adica anv brasov)

Cu tot resectul pt avocata care mi-a redactat plangerea vreau sa fiu sigur adca este corect ca : - sa depun plangerea la Judecatoria de care apartine Apoldu de sus.
avocata mi-a spus ca aici trebuie depusa, dar PV ma contrazice, spune ca trebuie depus la DJAOV Brasov.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 15:02, 31 Martie 2012
exact, are dreptate avocata dvs...contestatia impotriva acestui PV se depune la instanta arondata teritorial locului in care a fost savarsita fapta contraventionala, in acest caz la JUDECATORIA de care apartine localitatea in care ati fost sanctionat...!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv ahntrax ahntrax Buna ziua! Am si eu o intrebare legate de contestarea unui PV: daca in PV scrie ca \"din loc. Sa. de Padure s-a atasat coloanei oficiale pana in loc. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru 30 de zile - abuz al politiei - recurs syca_m syca_m Buna ziua, Va cer din nou sfatul referitor la o situatia mea cu plangerea contraventionala. Am depus plangere impotriva procesului verbal la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - unde trebuie depusa si insotita de ce documente? julius.jr julius.jr In data de 3-10-2011 mi-a fost intocmit un proces verbal de contraventie. pentru ca nu era adevarat ce scria in el am refuzat semnarea lui si pentru aceasta ... (vezi toată discuția)