avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Director RAR incompatibil cu functia de expert tehnic ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Director RAR incompatibil cu functia de expert tehnic judiciar?

Buna ziua, va rog sa-mi dati un raspuns cu privire la compatibilitatea unui director RAR care este si PFA-expert auto autorizat de ministerul justitiei de a face expertize tehnice pe perioada mandatului ca PFA. Un director RAR este functionar public? Si daca nu e, exista posibilitatea unei incompatibilitati, conflict de interese?

Cu multumiri,
Andrei Ronat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:40, 30 Aprilie 2012
La inregistrarea firmei sale la registrul comertului, posesorul acestei firme trebuia sa depuna anumite documente din care sa reiasa competentele sale pentru efectuarea de activitati pentru care solicita autorizarea firmei.
Ca expert tehnic judiciar, la data obtinerii autorizatiei de la MJ, orice solicitant depune un dosar din care sa reiasa inclusiv pregatirea sa profesionala.
Puteti informa in scris instanta de judecata ca expertul nominalizat de catre aceasta sa efectueze o expertiza in domeniul auto, detine functia de director RAR si dvs. considerati ca este in incompatibilitate cu functia de expert tehnic auto. Instanta va decide daca este incompatibilitate sau nu este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. după aproximativ ... Anonimus@ Anonimus@ Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. După aproximativ un an de zile de când expertiza tehnica a fost dispusa de instanță, fiind achitată în termen ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit ca eu sa fiu expert consilier?? aidu aidu Trebuie ca neaparat expertii consilieri sa fie autorizati... sau pot fi orice personalitati din domeniu?? art 330 alin (5) C.pr.civ. La efectuarea ... (vezi toată discuția)
Taxe ptr.expertiza Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,am un proces cu o banca pentru un contract cu CFH ,mi s-a cerut calculul sumei considrate ca nefondate,platite bancii(comisioane ,clauze ... (vezi toată discuția)