avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sfaturi cu privire la angajare - student
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sfaturi cu privire la angajare - student

In vara termin primul an de facultate si as vrea sa ma angajez ca sezonier la un service auto da nu sunt tare sigur ca ma va primi.Avand in vedere ca trecem printr-o continua demoralizare de cand a venit criza asta si ne-a dat o "palma" exact acolo unde ne doare cel mai tare...nu ca inainte de criza asta o duceam foarte bine,din contra...
Asadar,ceea ce va rog pe voi este sa imi dati niste sfaturi,ce ar trebui intai sa fac pentru a porni cu dreptul in toata chestiunea acceasta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:17, 2 Aprilie 2012
Chiar le sunt recunoscator celor care si-au dat cu parerea,chiar am nevoie de un impuls care sa ma stimuleze cat de cat...sa stiu si eu cat de cat de la ce sa ma astept de la viata asta...

Un sfat intodeauna e binevenit mai ales ca e primit din partea unor oameni cu experienta...

Va multumesc din suflet inca odata celor care si-au rupt din timpul lor sa imi dea un raspuns la o problema care sper eu sa nu imi puna prea multe "bete-n roate" astfel incat cand ma bat de chestiunea respectiva sa stiu de la ce sa ma astept.

Daca cumva mai aveti si alte sfaturi chiar sunt binevenite...

Cand reusiti sa va angajati,va rog sa reveniti aici pentru a ne impartasi experienta Dvs. Sau poate o sa mai aveti nevoie de ceva sfaturi. Ar fi bine sa postati in acest topic, astfel incat aceia care avem deja alerte pe el sa revenim cu raspunsuri.

Multa bafta va doresc!:)
:luck:
Gabriela Ionescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl marcat marcat O societate are asociat unic. Prin actul constitutiv a fost numit administrator,fiul asociatului unic. Nu regasesc nimic referitor la indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Codul muncii-zilierii simonia80 simonia80 Buna ziua.As dori sa stiu daca exista vreo reglementare in noul Cod al Muncii privind munca cu zilierii si daca este aplicabil pentru sectorul constructii.Va ... (vezi toată discuția)
Contract zilier gica1 gica1 cat este perioada in care un angajat poate sta ca zilier prin contract, cand expira contractul se poate face altul ? (vezi toată discuția)