avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el?

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la Romseh Focsani si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nici eu si nici sotul meu care are Certificat la Bere Lichior Margineni nu stim ce mai putem face cu aceste certificate. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Cel mai recent răspuns: Elena-E , utilizator 10:27, 28 Decembrie 2021
Buna ziua! Dețin certificat de acționat la F.P.P II Moldova, îmi puteți spune dacă mai este valabil, nu știu cum sa verific. Va mulțumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Elena_Amaru, utilizator
Buna.! se pot vinde legal aceste actiuni daca propritarul e in viata? Eu ca persoana fizica pot cumpara de la altcineva legal si sa fiu recunoscut ca proprietar pe acele actiuni
Sal .sunt din Gl si am un certificat de actionar la SC ICMRS Galaţi daca mi- ati putea da un sfat unde m-as putea adresa daca mai sunt valabile .Din ce stiu societatea inca functioneaza
Sal .sunt din Gl si am un certificat de actionar la SC ICMRS Galaţi daca mi- ati putea da un sfat unde m-as putea adresa daca mai sunt valabile .Din ce stiu societatea inca functioneaza
Buna as dori sa stiu de ce nu primesc nici un ban de pe dividente am depus la Azur fabrica de vopsea din tm si nici sa le vand ca am inteles ca sunt nu stiu cum circuit inchis astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)