avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT 2011

pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care il duci la ghiseu e aceeasi problema .scanat si bilantul? va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 14:07, 5 Aprilie 2012
care este termenul de depunere al bilantului?
Pentru societatile comerciale termenul este de 150 zile.
buna ziua,
pentru domnul ion g, bilantul in sine nu se scaneaza , el aste deja pdf la care se adauga arhiva zip ce contine anexele (care au fost listate , stampilate si semnate) scanate
daca deschideti pdf-ul bilant , la instructiuni veti citi clar ,exact asa cum de altfel ati si inteles.
atat pentru depunerea on-line cat si pentru depunerea la ghiseu se procedeaza la fel.
eu am depus si on line si la ghiseu si a fost ok . la ghiseu a verificat sa am toate anexele , dar am inteles ca in unele judete s-a oprit doar prima pagina( restul fiind scanate mi se pare normal sa nu se incarce cu maculatura)

in alta ordine de idei , la ong-uri nu se mai fac note explicative ?
in instructiuni nu apar ca facand parte din arhiva zip si nici programul de conta pe care lucrez nu le are , cum le are la srl-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 BICOS BICOS Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul? ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)