avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... date de identificare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

date de identificare

Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce presupune "datele de identificare ale petitionarului"?.E suficienta o adresa de e-mail, un numar de telefon etc?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:34, 11 Ianuarie 2009
ileana a scris:

Mi-ar placea sa vad institutii publice in Romania care raspund la solicitari, si vin in intampinarea cetatenilor...nu sa-si puna intrebari cum sa faca sa nu raspunda!!!
Dreptul de petitionare este un drept constitutional....etc.
Eu cred ca e o problema de asumare a responsabilitatii
av. Schwarz

Si mie mi-ar placea, functionar public fiind, sa:
1. nu se mai prevaleze cetatenii cu functii de conducere de necunoasterea legii, cerindu-mi sa le dau date despre alte persoane, in virtutea faptului ca sunt directori la X si cunosc pe Y sau Z, directori, la randul lor, in minister;
2. sa nu-mi mai ceara magistratii sau personalul auxiliar din justitie sa intervin pentru solutionarea favorabila a cererilor lor, cereri care incalca actele normative in vigoare;
3. in general, sa nu-mi ceara nici cetatenii obisnuiti, nici ministrii, nici presedintele Romaniei sa le solutionez favorabil cererile depuse astazi, ieri, cereri care nu respecta legislatia.
Nu de alta, dar nici presedintilor Romaniei si S.U.A. nu le-as raspunde decat respectand termenul legal si actele normative in vigoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie danuttan danuttan O institutie refuza sa-mi rezolve petitia transmisa prin email,motivand ca este anonima si cerandu-mi datele de identificare :nume complet,adresa,telefon.Din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)
De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie ... Bruma C Bruma C De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie prin email? (vezi toată discuția)