Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refinantare card credit

Am facut o refinantare la banca 2 <fara comisioane> pentru a-mi achita un card de credit de la banca 1 . Banca 2 a emis un ordin de plata restrictionat fara sa ma anunte in prealabil ca acesta are o taxa de lei220.Ordinul de plata a fost emis pe suma creditata pe card, iar in urma opririi comisionului nu s-a mai putu achita cardul si ordinul de plata a fost respins.Intrebarea mea esteot face ceva pentru restituirea banilor,are dreptul banca sa opreasca din cont bani in schimbul unui serviciu care nu s-a efectuat?
Multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Refinantare card credit letitiadaniela letitiadaniela Am facut o refinantare la OTP <fara comisioane> pentru a-mi achita un card de credit de la banca Transilvania.OTP-ul a emis un ordin de plata restrictionat ... (vezi toată discuția)
Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)