avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anrp

Am un dosar la anrp bucuresti in baza legi 10 pentru despagubiri pt o casa si teren am citit noul proiect pe care vrea statul sa l impuna,cu despagubiri pt 15 la suta pe o perioada de 12 ani!!! vreau sa stiu daca nu accept noua lege si dau statul in judecata ce sanse am? si cat ar dura procesul ? trebuie sa dau statul la cedo,sau pe instantele din Romania? multumesc
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 14:38, 30 Aprilie 2012
Depinde de instanta. Normal nu se emite titlu executoriu in baza certificatului de grefa. Pentru a investi trebuie sa aveti decizia instantei in recurs legalizata. Incercati, dar s-ar putea sa nu mearga. Am sfatuit pe cineva sa incerce in acest mod, dar nu a mers.
In ce priveste contestatia la executare, cititi ce am postat mai sus. Nici un dosar nu scapa de contestatie la executare. Chiar si cand este vorba de obligatia de a emite o decizie de validare (sau invalidare) - conform legii 9/1998 este nevoie de o decizie de validare/invalidare- ei formuleaza contestatie. Va spune stan patitul.
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Contestia in anulare+cheltuieli de judecata wap54 wap54 1. Dragii mei ce ma sfatuiti in acest mod(pe aceasta cale), va dau detaliile sa puteti analiza, am depus cerere si dosar pe Legea 290/2003, la prefectura, ... (vezi toată discuția)