avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim in sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim in sanatate

Buna ziua,
Sunt angajata in sistemul sanitar de stat si am salariul de incadrare de 580 lei.Ptr.ca am ture si ore de noapte netul ajunge la 800 lei. E corecta incadrarea la un salariu care este sub salariul minim pe economie? Salariul minim nu se refera la salariul tarifar? Cum poate sa difere salariul tarifar de la o luna la alta in functie de sporuri, acesta nu e fix? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 10:04, 22 Aprilie 2012
Salariul de baza brut nu poate fi sub 700 lei in 2012.Sistemul de salarizare cuprinde salariile de bază, sporurile, premiile, stimulentele şi alte drepturi în bani şi în natură, corespunzătoare fiecărei categorii de personal din sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sambete, duminici si sarbatori legale mod de plata ? cili1959 cili1959 personal medico sanitar care lucreaza la ture 12/24 lucreaza si in zilele de repaus saptamanal si in zilele libere prin lege .Cum vor fi platite conform noii ... (vezi toată discuția)
Salariu vasilecamelica vasilecamelica ce salariu am daspor de cond. deosebite ca lucrez ca infirmier de 1 an si o luna si beneficiez de 50% (vezi toată discuția)
Sporuri pentru conditii deosebit de periculoase - hiv cafea1 cafea1 Stie cineva care este reglementarea acordarii sporului de periculozitate pt. HIV? si care ar fi explicatia logica a acordarii acestor sporuri pentru cei care ... (vezi toată discuția)