avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii Publice-Fisa de date.
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii Publice-Fisa de date.

Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si cont de garantie de buna executie un anume cont de la Trezorerie,dar ca si garantie de participare nu erea trecut nici-un cont,doar suma si modul de constituire a acestuia,mentionez ca in urma unei discutii telefonice cu autoritatea contractanta m-i s-a comunicat un anume cont de depunere garantie de participare,si cod fiscal necesar depunerii sumei respective in vederea constituirii garantiei de participare.La data deschiderii ofertelor,oferta mea nu a fost deschisa deoarece s-a consemnat in procesul verbal ca "nu a fost constituita garantia de participare in contul mentionat in fisa de date",precizez ca suma respectiva am depus-o in contul specificat de autoritate in urma discutiei telefonice.#-o .Intrebare mea este daca pot contesta asta La CNSC,si daca trebuie sa urmez anumiti pasi(art,OUG-uri),cred ca au facut o mare eroare,si mai mult asi fi fost castigator in urma evaluari preturilor.
*Mentionez ca suma respectiva este deja in contul autoritatii contractante pe care l-am aflat dupa discutia telefonica,apartinand acesteia.
Multumesc,si astept un raspuns urgent.
Ma bucur ca sunteti de parere cu mine,dar asa cum ati precizat garantia de participare a fost facuta prin OP in contul Autoritatii Contractante,si avand mentiunea "GARANTIE DE PARTICIPARE LICITATIE" ..deci normal ar trebuii sa accepte contestatia..problema este sa continue procedura prin desfacerea ofertei mele..caci asi fi fost castigator:D ..Multumesc pentru implicare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica-garantie de participare danpopovici danpopovici Buna ziua, Am participat la o licitatie publica pentru atribuirea unui contract de servicii. Autoritatea contractanta a cerut o garantie de participare in ... (vezi toată discuția)
Garantie de participare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. In cadrul unei licitatii organizate de catre RA-APPS se solicita o garantie de participare de o anumita valoare. Este legal ca un ofertant sa ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal deschidere oferte licitatie fara intocmirea anexei cu documentele de calificare Jurist TM Jurist TM Buna ziua, tuturor! Azi am primit procesul verbal de la sedinta de deschidere a ofertelor la o licitatie publica- cerere de oferta. La procedura au ... (vezi toată discuția)