avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare teren de catre un cetatian italian
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare teren de catre un cetatian italian

sunt casatorita cu un italian de 5 ani,sotul meu ar vrea sa cumpere un teren pentru a construi o casa,in romania.E posibil sa cumpere un teren si sa fie el propritarul????eu din cate stiu un cetatian strain nu poate deveni proprietar de un teren.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ciudin84 , utilizator 16:00, 27 Aprilie 2012
un raspuns a fost dat de catre un consultant pe Forum, la data de 02.04.2012, privind o problema asemanatoare
Din pacate nu reusesc sa gasesc pe forum ,ati putea d-voastra sa imi raspundeti sau sa imi spune-ti unde sa caut mai bine.
multumesc anticipat
este cineva care ma poate ajuta???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare intre cetatean roman si cetatean strain dracula1691 dracula1691 Buna ziua, In data de 15 martie am publicat o discutie,va rog mult daca cineva ma poate ajuta cu un sfat ,ce ar trebui sa fac,as avea vreo sansa daca deschid ... (vezi toată discuția)
Vreau o solutie viabila... iubita10 iubita10 buna ziua, problema mea e urmatoarea: sunt casatorita de 8 ani.inainte de casatorie,tatal meu mi-a oferit cadou apartamentul in care stau..dar l-a trecut pe ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare intre cetatean roman si cetatean italian dracula1691 dracula1691 buna ziua,am cumparat un teren in numele fiului meu pe care ulterior am construit o casa impreuna cu un catatean italian cu care traiam(2007),dupa doi ani ... (vezi toată discuția)