avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... modificarea legii avocaturii
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

modificarea legii avocaturii

cine stie mai multe detalii despre recenta modificare a legii avocaturii, si in ce masura ne va afecta?
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 11:27, 11 Decembrie 2008
Aveti perfecta dreptate. De fapt incercam sa scoatem in evidenta ca UCCJ nu face nimic in afara de a incasa taxe. Oricum cred totusi ca legislatia interna trebuie armonizata cu cea europeana astfel incat sa apara si aici avocatul de afaceri care ar avea legatura directa cu consilierul juridic. Oricum concurenta va cerne persoanele capabile fie ele consilieri juridici sau avocati. Discutam de principii de fapt.
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2008
Aurelian Cîcu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 159/2008 a fost declarata neconstitutionala!!! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Prin Decizia nr. 109 / 09.02.2010 pronuntata in dosarul nr. 3324D/2009, Curtea Constitutionala a ADMIS EXCEPTIA DE NECONSTITUTIONALITATE A DISPOZITIILOR O.U.G. ... (vezi toată discuția)
Ccr referitor la constitutionalitatea dispozitiilor privind interzicerea constituirii şi funcţionarii de barouri în afara u.n.b.r. Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” În Monitorul Oficial al României nr. 259 din data de 17 aprilie 2015 a fost publicată Decizia Curții Constituționale nr. 155 din 17 martie 2015 ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic care are o vechime de 10 ani in domeniul juridic trebuie sa mai dea examen de intrare in barou pentrua deveni avocat? iuliana26 iuliana26 Daca cineva este consilier juridic si are o vechime in domeniu de 10 ani, pentru a intra in avocatura trebuie sa dea examen? Sau se poate intra fara examen? (vezi toată discuția)