avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II?

Doresc sa aflu ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II in afara de indemnizatia de 234 lei si cele 6 bilete gratuite de transport! Va multumesc!
Dar la ce se refera portiunea din lege cu "au a unui statut special prevăzut de lege"? Ce alte venituri in afara de cele cu contract de munca sunt incluse?
Ma numesc constantin adrian cu virsta de 40 ani ,si as dori sa ma ajutati si pe mine in privinta unei masuri cit mai grapnica, nu mai pot. locui cu mama mea in apartamentul de 2 camere ,deoarece am criza comotiala epilepsie ma supara intruna ma face in tot felul din diverse motive ca sa scape de mine email adriandan1976@gmail.com
Buna ziua am si eu o intrebare persoanele cu handicap grad 2 ai voie sa se angajeze fara sa li se ia aea indemnizatie
Indemnizatia de handicap se poate cumula cu salariul.
Bună ziua am 37 de ani și am gradul 2 accentuat permanent sunt din constanta și momentan am rămas fără locuință vroiam sa știu dacă pot beneficia de o camera locuit daca apelez la primărie am și 2 copii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de incadrare in grad de handicap accentuat - plata indemnizatiei, pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, ma aflu in pensie anticipata partiala din data de 03. 01. 2011 . Tot anul acesta, ( nestiind dinaintea datei de 03.01. 2011 caci boala de care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap marian_26 marian_26 ce categorie de grade are cei mai multi bani, gradul1, gradul 2 sau gradul 3? si ce bani se aloca la fiecare grad? va multumesc! (vezi toată discuția)
Am dreptul sau nu? AndreeaIB AndreeaIB Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: fetita mea in varsta de 4 ani are hipotiroidism, mixedem congenital, descoperit la 3 luni; este inregistrata la ... (vezi toată discuția)