Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intarziere rata banca

Buna ziua,
In anul 2007 tatal meu a facut un imprumut de nevoi personale pentru o suma de 20.000 CHF, bani din care si-a achizitionat o masina.
In ultima vreme nu se mai intelege nici un membru al familiei cu el si nu isi mai plateste rata la banca desi are un salariu destul de bun, si ar putea sa o faca.
Avand in vedere faptul ca apartamentul este pe numele lui si al mamei, exista posibilitatea ca in urma neplatii ratelor, banca, respectiv executorii, sa ceara ca locuinta sa fie vanduta pentru a-si recupera suma restanta?
Cum s-ar schimba situatia daca parintii mei ar divorta dar nu ar face partajul locuintei in cauza?
In speranta ca imi veti da un raspuns, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dan888 , utilizator 23:33, 27 Aprilie 2012
1. Da, se poate, oricum banca va cere partaj, chiar daca ei nu divorteaza
2. Vezi 1. Executarea se face pe toate bunurile mobile/imobile/venituri/conturi

De ce nu vindeti masina sa achitati? E pe numele lui? Vorbiti cu el sa constientizeze ca si el isi pierde casa/masina.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
ContSters194995, utilizator
AM inteles. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante plata rate credit, 6 luni neplatite gabrielgeo gabrielgeo Buna ziua, Am un credit de nevoi personale transferat de la RBS la Unicredit Tiriac. Sunt somer indemnizat, datoria fata de banca este de 600 euro-insumand ... (vezi toată discuția)
Am un credit de nevoi personale și un credit ipotecar de la ... Tiger81 Tiger81 Am un credit de nevoi personale și un credit ipotecar de la doua bănci diferite, cel de nevoi personale nu am mai putut să-l plătesc și am depășit 90 de ... (vezi toată discuția)
Fac puscarie daca banca m-a actionat in judecata? daniela_lucan daniela_lucan acum 4 ani am facut imprumut la 3 banci(pt nevoi personale).am platit ratele timp de un an su jumatate.Am ramas fara locul de munca ,a durat vreo 3-4 luni pana ... (vezi toată discuția)