avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare imobil persoana peste 70 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare imobil persoana peste 70 ani

Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana in varsta de 79 ani. Este unic proprietar. Intrebarea mea este daca notarul este obligat sa-i ceara certificat de la I.M.L. care sa ateste ca este in deplinatatea facultatilor mintale sau trebuie sa cer eu? In lipsa unui astfel de certificat medico-legal, la ce riscuri ma expun?
Cel mai recent răspuns: aandra , utilizator 23:37, 4 Mai 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa parerea mea nu prea este bine asa...pentru vanzator...
Parerea dvs!
Art. 60 din legea 36/1995 va lamuri problema!
De ce nu e bine pentru vanzator?
Pentru mine, ca si cumparator, e ok?
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
aandra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare a discernamantului, obligatoriu pentru vanzare? Naganori Naganori Buna ziua, Sunt coproprietar, impreuna cu mama, al unui apartament pe care dorim sa il vindem. Ni s-a sugerat la un moment dat ca ar fi necesar la ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal pentru contract de vanzare-cumparare cu persoana in varsta cpypst cpypst Buna ziua, Doresc sa semnez un contract de vanzare-cumparare pentru un teren, vanzatorul fiind o persoana in varsta (80 ani). As avea urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil de la o persoana de 90 de ani. buna ziua, acum ... Gabi95 Gabi95 Cumparare imobil de la o persoana de 90 de ani. Buna ziua, acum 3 luni am cumparat de la o batranica de 90 ani un apartament mobilat, dumneaei la cumparat mai ... (vezi toată discuția)