buna ziua. Daca reclamantul in cazul unui divort nu intra in sedinta la data primei infatisari deoarece parata s-a prezentat cu avocatul, ce se intampla cu dosarul?este anulat sau suspendat cu posibilitate de reluare?daca se poate relua, in ce conditii este posibil?daca a fost anulat , se poate reveni asupra deciziei ?in cat timp.?multumesc.
Cand a depus dosarul in decembrie 2011, a primit ca data a primei infatisari mai 2012.Ce sanse sunt acum sa primeasca un termen mai rapid?ce ar trebui sa faca?
In decembrie 2011 cauza a fost repartizata in sistem informatic prin programul ECRIS. Acum termenul va fi stabilit de presedintele completului si va fi termenul condicii. Nu poate sa faca nimic in sensul primirii unui termen mai scurt. Atata timp cat numarul de judecatori este foarte mic in raport cu numarul de procese aflate pe rol, termenele nu au cum sa fie scurte.
Cauza se poate repune pe rol insa va trebui sa achitati jumatate din banii de taxa.
Termenul depinde de cat de incarcat este rolul instantei.
Probabil ca veti primi un termen asemanator.
Unde va judecati?
Divort
stochelrodu
Sunt in divort cu sotia si nu ne-am prezentat la tribunal la data stabilita si acum s-a suspendat. Eu sunt in puscarie si nu am cum sa ajung acolo, ce trebuie ... (vezi toată discuția)