avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihnã efectuat anticipat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihnã efectuat anticipat

La 1 ianuarie 2010 am solicitat efectuarea integrală a concediului de odihnă pe acel an, apoi am efectuat concediul de maternitate de 126 de zile şi concediul de crestere şi ingrijire a copilului în vârstă de până la 2 ani, născut pe 25 martie 2010 .
Pe data de 26 martie 2012 a încetat suspendarea cim şi am revenit la serviciu.
În anul 2012 voi recupera concediul de odihnă efectuat anticipat în anul 2010 şi nu voi mai avea dreptul la concediu de odihnă până la această recuperare?
Se poate considera că am încasat ilegal indemnizaţia de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 4 Mai 2012
Nu aveti cum sa recuperati CO efectuat anticipat in 2010 ....veti fi obligat sa returnati cota parte din indemnizatia CO aferenta zilelor de CO pe care le-ati efectuat in plus ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr. de zile de concediu de odihna 77alecsandra 77alecsandra Buna ziua! In anul 2006 in luna nov. (13) am intrat in concediu de crestre si ingrijire a copilului de pana la 2 ani, dupa ce , in prealabil, am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati - o salariata se afla in concediu maternitate - 126 zile, care se termina pe 30 iulie 2012 , salariata pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu odihna ion_raluca ion_raluca Lucrez in sectorul bugetar, la 01.04.2016 o sa intru in concediu de maternitate. Inainte de acest concediu de maternitate as vrea sa-mi iau si concediul de ... (vezi toată discuția)