Doamna, nu vi s-a lasat aceasta posibilitate ci asa este legea, toate problemele privind minorii NU au autoritate de lucru judecat.
Dvs. ar trebui sa deschideti URGENT un proces, si cereti imediat, prin ordonanta presedintiala schimbarea programului, asa cum v-am scris mai sus.
Motivati ca in intervalul de la sentinta pana azi a venit doar de N ori, apoi ca bunicii(sau nasii sau matusile) doresc sa gazduiasca copilul in weekend si au si ei dreptul fiindca minorul a stabilit legaturi de atasament cu ei, etc.
Puteti cere in instanta si ca intalnirile sa aiba loc in locuri publice daca nu se prezinta sa ia copilul la ora H de la domiciliu, indicati modalitatile de comunicare.
Doamna, eu am constatat, intr-un sigur proces avut ca la noi merge pe principiul:"Cere si ti se va da"
Deci cereti tot ce va doriti si chiar mai mult. Care cere mai mult, primeste mai mult, chiar daca nu chiar tot
Cred ca este mai potrivit sa stea strict in defensiva decat sa incerce un proces.
Important este ca doamna sa gaseasca calea ca sa nu mai fie sicanata.
I-am aratat posibilitatea in ultima mea postare.
Un proces mai rau ar agita lucrurile in acest moment.
In viitor insa nu exclud aceasta posibilitate.
intocmai,nu face decat sa ma enerveze incontinuu si mijlocul prin care o face e copilul,referitor la un nou proces,.....la ultimul,respectiv apelul intemtat de beneficiarul tuturor drepturilor,instanta nu mi-a luat in considerare nimic ce am specificat in dosar,argumente,inscrisuri,nimic,deoarece a avut o avpcata batrana care a fost judecator
deci,de va fi sa trebuiasca neaparat sa deschid un nou proces,vreau sa il deschid in alt oras,sa cer stramutarea cauzei
ce motive temeinice pot invoca???
vreau sa spun ca in tinpul procesului individul avea buletinul inca la adresa mea,in 2 ani nu a schimbat-o,dar a cerut cu tupeu sa ia copilul la 'domiciliul lui',care,hilar,....era acasa la mina de fapt
merci mult pt ajutor
Nu cred ca are sens sa deschideti proces.
Este posibil sa nu schimbati nimic.
Nu are sens sa va complicati cu stramutari,etc...
Toata chestiunea trebuie sa stea in comunicare.
Puteti discuta la telefon.
De principiu, puteti pleca daca intarzie o ora si nu va suna.Puteti pleca si daca intarzie un minut...la o adica...
Sa aveti insa martori ca l-ati asteptat o ora.
Martorul ar fi bine sa nu fie ruda.
Daca va incerca sa va sicaneze cu executarea silita veti putea face o contestatie la executare.Insa nu insist pe acest aspect deoarece complic lucrurile.
Nu are ce sa va faca oricum.
Poate ca ar trebui sa mergeti sa consultati un avocat ca sa discutati verbal si sa aflati exact cum sa procedati.Daca va sicaneaza il puteti sicana si dvs. fara proces.
Nu ar fi exclus sa gasiti mai multe rezolvari decat credeti.
Trebuie insa gandit in amanunt.
tocmai,trebuie gabdit f in amanunt,apreciez mai mult decat va pot spune ajutorul.
inca o intrebare,pot face ceva impotriva respectivei individe,cu care coabiteaza in prezent???sincer,nu ii inteleg agresivitatea,vine la domiciliul meu si imi face scandal,il intarata pe fostul la fel de fel,care,inainte de a fi cu ea,nu era atat de ..........sa nu spun ceva aici,cum este acum
mentionez ca,copilul este dus unde acestia stau impreuna pe toata durata vizitei,nu ajunge deloc la domiciliul specificat in hotarare,imi face fel de fel de sicane,cometarii,intervine,a mers la gradi la copil si il scoteau din clasa,pana i s-a pus aceleia in vedere,
....nu in ultimul lucru,aceasta nici nu are domiciliul in oras, ci in o comuna din municipiu
poate fi o oarecare rezolvare sa actionez cumva impotriva ei,o interdictie,ceva
plus ca obliga copilul sa spuna ca nu o iubeste pe mama,il intreaba daca vin barbati la mine,cati,cum ii cheama,sa plece de la mine,etc,....
Pagina 2 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5