avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... minciuna la interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

minciuna la interogatoriu

Exista un reclamant si trei parati intr-n proces de anulare act. Doi parati au mintit la toate raspunsurile din interogator. Pot dovedi acest lucru cu dovezi scrise. Ma poate ajuta acest lucru in proces, eu fiind reclamantul? Minciuna la interogator se pedepseste de lege?
Cel mai recent răspuns: getuta , utilizator 08:54, 11 Decembrie 2008
da, ziarul probeaza cine a dat anuntul si am aceasta dovada. Bineinteles ca doresc sa castig, adica sa anulez contractele de imprumut cu gar imob. ( 5 la nr. , facute cate unul in fiecare luna ) si doresc in acelasi timp sa dovedesc si camataria creditorilor.
Daca numai asta doriti, atunci nu va mai complicati cu dosare penale, mergeti pe civil asa cum va spunea cineva mai devreme...
Repet: ziarul cu anuntul nu probeaza cine a dat anuntul, ca pot da si eu anunt la ziar ca vecinul face imprumuturi cu garantie imobiliara... asta nu-l incrimineaza cu nimic pe vecin...
Obtineti de la ziar chitanta, factura, orice dovada despre CINE anume, ce persoana a dat acel anunt spre publicare...
Va multumesc, asa o sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate redeschide un dosar penal inchis? Vasile75 Vasile75 In August 2009 am depus o Plangere Penana impotriva cuiva pentru Marturie Mincinoasa si Fals in declaratii pt ca respectiva persoana a deschis la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa! camelia21 camelia21 Buna ziua!Ma aflu intr un litigiu de munca cu fostul angajator,ma acuza pt niste fapte la care eu nu am participat si vreau sa il acuz de marturie ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)