avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zid de sustinere pentru asfaltul pus de primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zid de sustinere pentru asfaltul pus de primarie

as dori sa stiu daca am obligati sa cedez din teren pentru a se face un zid de sustinere a asfaltului.
luna trecut s a asfaltat drumul comunal pentru aceasta am cedat o parte din teren in partea de sus a drumului ca sa se extinda cu drumul si sa se incadreze si sa faca rigole
acum dans vor sa fac un zid de sustinere si in parte de jos a drumului ceea ce ar presupune sa cedez din nou o alta parte din teren (lucru care nu l a mai facut nici un porprietar din comuna) nu asta ar fi problema - ci faptul ca facand acest zic mie imi blocheaza accesul la drum si ca sa intru pe teren va trebui sa trec pe la vecini
cd pot sa fac in acest caz? imi pot lua cu forta din teren ? pot sa pun cumva niste conditii sa nu faca acest zic pana nu gasesc o solutie sa mi faca si mie cale de acces?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ada2113 , utilizator 19:47, 7 Mai 2012
nu stie nimeni?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zid intre proprietati - probleme cu vecinul care l-a construit ... IonSab IonSab Zid intre proprietati - probleme cu vecinul care l-a construit Buna ziua, Imi cer scuze in avans pentru lungimea textului, dar situatia nu e atat de ... (vezi toată discuția)
Drum acces casa construita in 1962-cu act vanzare cumparare an 2004 mychelo67 mychelo67 ce latime trebuie sa aiba drumul de acces?acesta are pe o parte 3 stalpi de beton retele electice.;iar pe partea cealalta terenul a doi vecinii cu care am ... (vezi toată discuția)
Contradictie intre sentinta si motivarea ei cosma2 cosma2 Am fost chemat in judecata de catre vecini pentru ca ,sustin ei ,( pct 1 )le blochez drumul de acces prin parcarea masinii in fata portii lor .Ulterior ... (vezi toată discuția)