Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poate fi anulat permisul la primul dosar penal?

la prima abatere, la primul dosar penal procurorul/judecatorul poate sa-mi anuleze permisul de conducere deoarece am condus cu permisul retinut la urma finalizarii dosarului? daca ar fi sa fie cauza asta pot face ceva mkr sa iau doar o amenda administrativa? dak fac recurs reusesc sa impiedic sa nu mi-l anuleze? sau ce ar fi indicat sa fac sa scap fara anularea permisului puteti sa-mi dati niste sfaturi ? Va multumesc!
buna seara! in urma unui dosar penal pentru conducere cu permis suspendat am primit citatie pentru prima oara acasa pentru a ma prezenta la procuror. dosarul meu de la politia rutiera doar ce a ajuns acum 1 luna. e posibil sa s-e fii finalizat, sau doar ma cheama pentru a imi pune si el alte intrebari si atat..??
Buna ziua . Am si eu o problema destul de grava. In data de 13-03-2016 ma oprit poliția si ma găsit cu autoturism neinmatriculat plus numere false. Asta 23-11-2017 m-am prezentat la parchet si miau zis ca dosarul ă fost trimis în instanță. Oare o sa imi anuleze permisul de conducere. Sau mai am vreo sansa?
Daca veti fi condamnat, permisul se anuleaza. Incercati sa va asigurati apararea.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Condamnat. Adică sa imi dea cu suspendare?
Sau odată ce am ajuns in tribunal e ca si anulat?

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 84alex84 84alex84 salut! Am si eu o intrebare...Am avut o alcoolemie de 1.3 g/l.Daca ajung in instanta,pot sa primesc o pedeapsa fara suspendare,sau acolo se dau doar astfel de ... (vezi toată discuția)
Amenda penala tyby33 tyby33 Buna ziua,spuneti-mi va rog daca la primirea unei amende penale se anuleaza permisul de conducere?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Vatamare corporala art 184 alineatul 1 si 4... EastAndrei EastAndrei Am fost implicat intr-un accident de circulatie acum 2 ani de zile ... mi-a fost data sentinta 6 luni de suspendare si plata in cooperare cu firma de ... (vezi toată discuția)