la prima abatere, la primul dosar penal procurorul/judecatorul poate sa-mi anuleze permisul de conducere deoarece am condus cu permisul retinut la urma finalizarii dosarului? daca ar fi sa fie cauza asta pot face ceva mkr sa iau doar o amenda administrativa? dak fac recurs reusesc sa impiedic sa nu mi-l anuleze? sau ce ar fi indicat sa fac sa scap fara anularea permisului puteti sa-mi dati niste sfaturi ? Va multumesc!
Condamnarea presupune amenda penala sau o pedeapsa cu inchisoarea in regim de detentie sau cu suspendarea executarii sub supraveghere.
Anularea se dispune de şeful serviciului poliţiei rutiere pe raza căruia a fost constatată fapta, în baza hotărârii judecătoreşti rămase definitivă.
Buna ziua am si eu o curiozitate mie mea iesit 0,95 si 0,80 in sange nu am fost recidivist pana acum ce sar intampla cu permisu meu sau daca mai am sanse sa il recuperez ms.
Alcoolemie
84alex84
salut! Am si eu o intrebare...Am avut o alcoolemie de 1.3 g/l.Daca ajung in instanta,pot sa primesc o pedeapsa fara suspendare,sau acolo se dau doar astfel de ... (vezi toată discuția)