avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM sau prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM sau prestari servicii

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie.Daca eu, ca angajator, doresc sa angajez pe cineva sa presteze un anume serviciu pe perioada determinata, ce este mai avantajos sa fac din punctul de vedere al contributiilor pe care trebuie sa le platesc la stat? CIM pe perioada deeterminata(stiu ca de 1 dec 2008 s-au redus contributiile cas 18%, sanatate 5,2% si somaj 0,5%)sau contract de prestari servicii?Unde-s mai mici contributiile la stat?
Cel mai recent răspuns: talida_miha , utilizator 09:01, 22 Decembrie 2008
Multumesc!
Un mare si calduros LA MULTI ANI ! Sa aveti o zi minunata ( pe masura profesionalismului de care dati dovada constant :) ) !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit contracte prestari servicii lia19 lia19 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Care este cota de impozit care se opreste ptr contractele de prestari servicii prin colaborare?Noi oprim 10%dar ... (vezi toată discuția)
Contract servicii persoana fizica gaby76 gaby76 Buna ziua Ma intereseaza care este modalitatea prin care o firma poate plati o [b]persoana fizica [/b]pentru un serviciu prestat timp de 1 saptamana, in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca +conventie civila Mariana Laura Mariana Laura Buna ziua! Daca cumulez veniturile din contract de munca si conventia civila care sunt darile la stat care trebuie platite pentru conventia civila? Mentionez ... (vezi toată discuția)